Снимка: IMDB

Може ли да има просто приятелство между момиче и момче. Не! Категоричен е Даниел Радклиф, който вече е пораснал и не е с мантията на магьосника Хари Потър, но се опитва да омагьоса своята най-добра приятелка като я превърне в свое гадже във филма "What If" .

Героят му Уолъс среща в университета красивата Шантри (Зоуи Казан) и докато той е убеден, че двамата са един за друг, става ясно, че момичето все пак вече си има приятел и любовта между двамата е силна.

Режисьорът Майкъл Доус ни подлъгва, че се е впуснал по лесния, според мнозина жанр – романтична комедия. И наистина сюжетът навлиза именно в добре познати рамки – класически любовен триъгълник - момче харесва момиче, което обаче си има партньор.

Само, че режисьорът успява да впечатли като поставя пред героите си точните перипетии, които да създадат напрежение между тях, както и да им позволят да усетят драматизма в общуването си.

В плюс е и обаянието на Радклиф и Казан, както и остроумните диалози, които двамата разменят помежду си, подобно на силните искри, които прехвърчат през тях.

Гледайте "What If " на 9 ноември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase