Кадър от "Спектър". Снимка: Форум филм

Във Великобритания излиза на екран новият филм за Джеймс Бонд "Спектър" и по този повод ще се състои тържествена церемония за световната му премиера в зала "Роял Албърт хол" в Лондон, предават световните агенции.

В известната лондонска зала ще присъстват изпълнителят на главната роля на агент 007 Даниъл Крейг, неговите екранни партньори Кристоф Валц и Моника Белучи и др. Сред гостите на церемонията ще блести и съзвездие от знаменитости. В "Роял Албърт хол" се очаква да пристигнат принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, и неговият брат принц Хари.

"Спектър" е 24-ият филм за Джеймс Бонд. Лентата бе заснета с участието на холивудските киностудиа "Метро Голдуин Майър" и "Колумбия пикчърс" в най-живописните кътчета на Великобритания, Италия, Австрия, Мексико и Мароко.
"Спектър" е името на тайна зловеща организация, която бива разкрита от агента 007 на Нейно Величество.

Любопитно обстоятелство е, че ролята на "момичето на Джеймс Бонд" бе поверена не на неизвестна красавица, а на световноизвестната френска актриса Леа Сейду, пише БТА.

За режисьора Мендес това е вторият филм за Джеймс Бонд, а за Крейг - четвъртият и не е изключено и последен. Неотдавна актьорът заяви, че "по-скоро би срязал вените си" , отколкото да влезе в ролята на агента 007 за пети път

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase