Снимка: Reuters
fallback

Новозеландският режисьор на касовите трилогии "Властелинът на пръстените" и "Хобит" сър Питър Джаксън беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи сайтът Stuff.co.nz.

Звездата на Джаксън е 2538-та на прочутата алея и се намира пред театър "Долби" в близост до тези на актрисата Никол Кидман и режисьора Стивън Спилбърг.

На церемонията по откриването присъстваха партньорката в живота и работата на Питър Джаксън, продуцентката Фран Уолш, сценаристката Филипа Бойенс, актьорът и режисьор Анди Съркис, по чийто образ е моделиран Ам-гъл от "Властелинът на пръстените", както и други звезди от трилогиите - Орландо Блум, Еванджелин Лили, Люк Еванс, Ричард Армитидж, Илайджа Ууд.

Питър Джаксън сподели, че когато като дете през 1974 г. е посетил прочутата Алея на славата в Холивуд заедно с родителите си, не си е представял, че някога ще получи собствена звезда на нея.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Totila

преди 9 години

Хора кво ви става, плюете наляво и надясно! Е*аси живота имате чесно! Никой нищо не го трогва, а като сметнем че тези форуми всеки си изразява свободно мнението, направо тъжно ми става!

4

Джедай Мастър

преди 9 години

До Анонимен 1Абе и двете са пълна скръб. А Джаксън е посредствен режисьор.

3

Фен

преди 9 години

Не разбрахте ли вече, че Хобит не е Властелинът и изобщо не е бил създаван с тази идея?!? Та дори самите книги са коренно различни...

fallback