Снимка: Reuters
fallback

Кинокомпанията "Уорнър брос" представи трейлъра към филма "Хобит: Битката на петте армии", чиято премиера в САЩ е планирана за 17 декември 2014 г., съобщи Лента.ру.

Филмът е поставен от режисьора Питър Джаксън, който работи също над трилогията "Властелинът на пръстените", както и над двата първи филма от поредицата "Хобит". Главната роля в новата лента, както и в предишните, е поверена на британския актьор Мартин Фрийман.

"Хобит: Битката на петте армии" е последният филм от трилогията, базирана върху фентъзи книгата на Дж. Р. Р. Толкин "Билбо Бегинс или Дотам и обратно". За първи път книгата е публикуван на 21 септември 1937 г. и представлява прелюдия към историята, която се описва в книгите от "Властелинът на пръстените" (написани в периода 1939-1948 г. и издадени през 1954 г. и 1955 г.) .

Първите два филма от трилогията "Хобит: Неочаквано пътешествие" и "Хобит: Пущинакът на Смог" имаха премиери през 2012 и 2013 година.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПредпочитам филмите да ми промиват мозъка, отколкото БКП - БСП и т.н.И, да съвсем нормален съм си, за разлика от теб!!!!!

6

_

преди 9 години

Посредствен трейлър.

5

go6o

преди 9 години

Golqm film super

fallback