Виж галерията
Снимка: Булфото

С тъмносиня шапка и черно кожено яке у нас пристигна Пиърс Броснан. Поводът за гостуването му е снимките на екшъна "Сървайвър". Актьорът ще преследва Мила Йовович по софийските улици заради продукцията, режисирана от Джеймс Мактийг ("В като Вендета"). Сценарият е на Фил Шелби.

Броснан нашумя с ролята си на Джеймс Бонд. "Здравей, България" - бяха първите му думи пред очакващите го на летище "София" репортери."Здравейте, как сте", отговори актьорът на въпрос какво би казал на българските си почитатели.

Актьорът сподели, че новият кинопроект, в който участва, е трилър. А в него участват още Анджела Басет и Дилън Макдърмът. "Ще видим как ще тръгне", каза Броснан, помолен да разкаже повече за продукцията, и добави, че е много щастлив, че е в България.

Снимките на "Сървайвър" започнаха през януари в Лондон. У нас ще продължат две седмици. Избраните локации са в центъра на София, в Киноцентъра "Ню Бояна" и в Кремиковци.

Пиърс Броснан играе главния враг на героинята на Мила Йовович. Тя е току-що назначен в американското посолство в Лондон агент с основна задача да предотвратява проникването на терористи в САЩ, пише БТА.

Става жертва на интриги и е обвинена в престъпление, заплашен е и животът й. Налага се да се крие, докато докаже невинността си. Междувременно се свързва с антитерористична групировка, която се опитва да осуети бомбен атентат на "Тайм скуеър" в Ню Йорк.

Филмът е с бюджет 35 млн. долара. Очаква се да излезе на екран до края на годината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase