Снимка: Reuters
fallback

Въпреки че в интернет бе публикуван сценарият на "Отвратителната осморка" (The Hateful Eight) и Тарантино реши да се откаже от този проект, стана ясно, че все пак режисьорът ще се върне към осъществяването му, съобщи Джеф Шнейдер, журналист от сайта The Wrap, специализиран в бизнес новините от Холивуд, като се позована вътрешен източник.

На сайта Gawker, специализиран в медийна информация и клюки, бе качена статия за филма и имаше линк към сценария от 146 страници на Тарантино. Ядосаният кинорежисьор заведе дело срещу сайта и съобщи, че се отказва от осъществяването на проекта, припомня БТА.

Oще по темата
Случката шокира всички. За щастие, след като Тарантино се успокоил, премислил и променил решението си. "Той продължава да работи (над филма) и ще пренапише сценария" - пише в микроблога си в Туитър журналистът Джеф Шнейдер.

Нещо повече, Куентин Тарантино вече се е свързал с актьора Самюъл Джексън и обсъжда евентуалното му участие във филма, твърди още Шнейдер.

"Отвратителната осморка" ще е вторият уестърн, над който ще работи Тарантино. Първоначално се предполагаше, че в продукцията за осем авантюристи със съмнителна репутация ще участват Майкъл Медсън, Брус Дърн и Тим Рот. Сред евентуалните имена, свързвани с проекта, бе и това на Кристоф Валц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

ami... ne!

преди 10 години

До Hollywood is junkВъри пий една вода, чуек.И без твоето признание Тарантино си е сред най-добрите режисьори. :)

2

Hollywood is junk

преди 10 години

Глупости, гениален. Гениите творят, а Тарантино копира. При това по най-долен начин. Сценариите му не съдържат нищо ново и оригинално. Той просто щипва по сценка оттук-оттам от стари и отдавна забравени филми, после ги поръсва обилно отгоре с безсмислено насилие и порнография, и ... voila! - нов филм. А слепите му поклонници го следват като бездомни кучета и са готови да се закълнат в гениалността му.

1

Иво

преди 10 години

Гениален творец. Филмите му не винаги носят наслада, но задължително те държат в напрежение и те карата да гледаш за да разбереш края на историята.

fallback