Общ преглед

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън трилъра "Джак Райън: Теория на хаоса", който този петък излиза предпремиерно в кината у нас.

Българинът играе бодигард на руския олигарх Виктор Черевин, в чиято роля е Кенет Брана.

"Нямах общи сцени с Кевин Костнър, повечето бяха с Кенет Брана, Крис Пайн и Кийра Найтли, но работата с професионалисти винаги е приятна и точна. Кенет Брана успява да създаде весело-работна атмосфера, без напрежение", споделя Алек.

Вчера в Лондон екипът на филма отпразнува и европейската премиера на "Джак Райън: Теория на хаоса".

Британската актриса Кийра Найтли присвои цялото внимание на червения килим, появявайки се в компанията на колегите си Крис Пайн и Кенет Брана, който е и режисьор на продукцията.

Екшън трилърът "Джак Райън: Теория на хаоса" проследява началото на кариерата на легендарния едноименен персонаж от романите на Том Кланси, за който истинското оръжие е интелектът. С 13 бестселъра и четири хитови екранизации, Джак Райън вече се е превърнал във феномен от съвременната култура.

Българската кинопремиера на "Джак Райън: Теория на хаоса" е на 31 януари, а в галерията можете да видите кадри от снимачния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар