Майкъл Дъглас. Снимка: Reuters
fallback

След успеха на "Човекът-паяк" "Марвел" отправя поредно предизвикателство към зрителите, заемайки се  "Човекът-мравка". Вече стана ясно, че главната роля е поверена на Пол Ръд, а ето, че стана ясно, че и Майкъл Дъглас ще вземе участие в проекта, предаде Ройтерс.

69-годишният Дъглас ще се превъплъти в образа на учения Ханк Пим - създател на технология за смаляване до размерите на насекомо, пише БТА.

"Знаехме, че ни е необходим актьор, способен да придаде цялата тежест, която персонажът заслужава. Почувствахме огромно облекчение, когато Майкъл Дъглас се съгласи да приеме ролята, и с нетърпение очакваме да видим как той ще изгради образа на Ханк Пим", се казва в изявлението на "Марвел".

Oще по темата
За Майкъл Дъглас - носител на "Оскар" за "Уолстрийт" на Оливър Стоун и на "Златен глобус" за превъплъщението си в образана пианиста Либерачи в "Зад свещника", ролята на Ханк Пим ще бъде рядка изява в света на комиксовите супергерои.

Сюжетът на "Човекът-мравка" се пази в тайна. Филмът, режисиран от Едгар Райт, трябва да излезе на екран през юли 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback