Уди Харелсън в "Зрителна измама". Снимка: Форум Филм

"Зрителна измама" с Джеси Айзенбърг и Уди Харелсън попадна в холивудския "срамен" списък на излезлите на екран през 2013 г. филми с най-много гафове, съобщи Контактмюзик.

Класацията е публикувана на сайта Мувимистейкс. Почитатели на киното с орлов поглед са преброили 80 гафа в "Зрителна измама" - с близо 40 повече от класирания на второ място филм "Великият Гетсби" с Леонардо ди Каприо (46 грешки). Третото място в списъка заема "Z-та световна война" с Брад Пит.

Най-забележителният филмов гаф на годината е от космическия трилър "Гравитация". В продукцията на Алфонсо Куарон с участието на Сандра Бълок и Джордж Клуни основната мисия на екипажа е да обслужи телескопа "Хъбъл".

Когато обаче совалката им се поврежда, героите на Бълок и Клуни се преместват на Международната космическа станция. Как обаче се случва това, се питат наблюдателните познавачи, при условие, че "Хъбъл" орбитираоколо Земята на височина от 560 километра, а Международната космическа станция - на 410 километра?

Освен "Гравитация" сред филмите, в които феновете са открили"най-очевадните" гафове, се нареждат "Умирай трудно: Денят настъпи", "Последният ергенски запой 3", "Железният човек 3", "Стар Трек: Пропадане в мрака", "Върколакът" и "Бързи и яростни 6".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase