Елоиз Мъмфорд. Снимка: Reuters
fallback

Напоследък еротичните сюжети са особено на мода. Два са проектите, за които основно се говори в последно време. Първо се чака "Нимфоманка" на датчанина Ларс фон Триер.

А вече е почти напълно готов актьорският състав на екранизацията на романа "Петдесет нюанса сиво". В проекта влиза и телевизионната актриса Елоиз Мъмфорд, предаде ДПА, позовавайки се на "Варайъти".

В продукцията, която ще излезе на екран на 13 февруари 2015 г., Мъмфорд ще играе Катрин Кавана - най-добрата приятелка на главната героиня Анастейжа Стийл, пише БТА.

За Елоиз Мъмфорд това ще бъде първата значителна филмова роля, след като досегашният й опит се изчерпва със скромни изяви в телевизионни сериали като "Самотна звезда".

Главните роли във филмовата екранизация на "Петдесет нюанса сиво" - на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл - са поверени на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Екранната адаптация на еротичния бестселър на британската писателка Е Л Джеймс ще бъде режисирана от британката Сам Тейлър-Джонсън по сценарий на Кели Марсел.

Очаква се снимките за филма да започнат следващата седмица във Ванкувър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback