Харисън Форд кацна у нас. Снимка: Булфото
fallback

Холивудската звезда Харисън Форд пристигна в България за снимките на мегапродукцията "Непобедимите 3". Малко след 22.00 часа на 23 август актьорът, познат като "Индиана Джоунс", кацна на летище София с полет от Мюнхен.

Там беше посрещнат от продуцента Лес Уелдън, с когото проведоха кратък разговор, преди да се качат в колите.

Навън обичайните "ловци" на автографи очакваха звездата, който в последния момент реши да ги зарадва и подписа белите им листи, пише Булфото.

Харисън се включи в последния етап от преговорите от кастинга на „Непобедимите 3". Ролята му в екшъна все още не е ясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Баба Гица

преди 10 години

Дърт бил,абе я идете си гледайте турските сериали !Не можете да направите и половината от това,което той е направил! Добре дошъл в България,Инди /или Хан Соло/,доста добри роли направи в киното и то без да си вдигаш рейтинга със скандали !Жив и здрав да си !

21

Анонимен

преди 10 години

"дано си тръгне с позитивни впечатления от България, макар и малка и недоразвита, но все пак доста стара. " - недоразвита? ако видите каква е 75-80% от америка: ще ви настръхнат косите,не най-бедните,а 75-80% от америка. Но тяхната машина за имидж е най-голямата в света, непрекъснато залива света с бълвоч от нереални картини, докато много американци се преселват в Европа от години, но за това никой не говори. Което има стойност, те го омаловажават, за да го използват на ниска цена.

20

Анонимен

преди 10 години

Един коментар на друго място пише: дано си тръгне с позитивни впечатления от България, макар и малка и недоразвита, но все пак доста стара. Нека кажа моите впечатлениа: от 30 год в америка - "страната на голямата имитация": всички хора с пари търсят да прекарват време в Европа, вкл Източна Европа- защо ли? Америка е само един голям "имидж", голям маркетинг, голямо шоу, голям надут балон, само холивуд и шоу-бизнеса им е останал като индустрия, другото замина в Индия и Китай.

fallback