Снимка: Александра Филмс

Общ преглед
Не за първи път Сандра Бълок размахва пистолет, обезоръжавайки с чар и умения на агент на ФБР. Още от „Мис таен агент” актрисата се опита да покаже комичната страна на тази мъжка професия. В "Нежна полиция" запазва това амплоа.

Нейната героиня е специален агент от ФБР Сара Ашбърн, която обича да работи самостоятелно. Подобно на героинята й и в предишния филм, тя не се слави с особено добри обноски.

Новият й партньор е ченге от Бостън - Шанън Мълинс, изиграна от внушителната Мелиса МакКарти. Същата актриса показа инатлив персонаж и в "Самоличност на аванта", а с режисьора на "Нежна полиция" - Пол Фейг е работила и в "Шаферки".

Двете главни героини трябва да се справят със страшен наркобарон и същевременно да изглаждат различията си, които съвсем не са само физически.

Няма какво да желаем повече от "Нежна полиция"  от това да се посмеем на жените, решили да се изявят в тази доста мъжка професия. Дамите доказват, че не само са схванали полицейския жергон, а и добре се справят със залавянето на престъпници.

Всъщност Холивуд залага доста на добре познатата комбинация, дала добри финансови измерения като "Час пик", например, където две ченгета, които на пръв поглед също не се харесват, са принудени да напаснат характерите си и да работят заедно, за да си пазят гърбовете.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар