Снимка: Форум Филм
fallback

Филмът "Игрите на глада" е големият победител на наградите "Изборът на публиката", като си осигури пет трофея, предаде Асошиейтед прес.

Кейти Пери спечели три отличия на церемонията в "Нокия тиътър" в Лос Анджелис, в която феновете избираха победители в най-различни категории - от музика до филми и телевизионни програми.

"Игрите на глада" беше обявена за предпочитана от публиката в категориите за най-добър филм и най-добър екшън, а звездите Дженифър Лорънс, Джос Хъчърсън и Лиъм Хемсуърт спечелиха предпочитанията на феновете за най-добро екранно сработване, пише БТА. Лорънс също спечели приза за любима филмова актриса и този за "лице на героизма".

Кейти Пери се оказа предпочитаната женска изпълнителка и поп изпълнителка. Нейният видеоклип "Part of Me" също бе отличен. Сандра Бълок взе първото в историята на наградите отличие в областта на хуманитарната област във връзка с дейността й в Ню Орлиънс.

За втора година водеща бе актрисата Кейли Куоко, а сред изпълнителите, които се представиха в "Нокия тиътър" личаха имената на Кристина Агилера, Джейсън Алдиън и Алиша Кийс.

За разлика от наградите "Оскар" и "Златен глобус", които се определят от професионалисти, носителите на отличията "Изборът на публиката" се посочват от фенове, гласуващи в интернет. През изминалите години гласуването за любими звезди и продукции от света на киното, музиката и телевизията се организираше от "Галъп". От 2006 г. почитателите могат да гласуват в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback