Снимка: БТА
fallback

Датата 13 декември 2012 г. ще остане паметна за австралийския актьор Хю Джакман - малко след като бе номиниран за награда "Златен глобус", той се сдоби със собствена звезда на прочутата Алея на славата в Холивуд, съобщи Контактмюзик.

Седмицата бе доста вълнуваща за Джакман - в началото й той получи номинация и от Гилдията на филмовите актьори за ролята сив мюзикъла "Клетниците", която го нареди и сред претендентите за "Златен глобус", пише БТА.

Звездата на австралиеца е 2487-ата на Алеята на славата в Холивуд и се намира пред Музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо, където изложено копие от восък на Хю Джакман в образа на Върколака от поредицата "Х-Мен".

На церемонията по откриването на звездата присъстваха Ан Хатауей и Аманда Сайфрид, които партнират на австралийския актьор в "Клетниците".

"Денят беше сюрреалистичен. Вероятно ще помня 13 декември 2012 г. през целия си живот. Мисля, че след церемонията трябва да отскоча до някое казино или да си купя лотариен билет. Чувствам се споходен от изключителен късмет, сякаш някой отгоре гледа благосклонно на мен", сподели Хю Джакман за E! Online.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 11 години

Средна цена на звезда на алеята на славата - 80 000 долара.

fallback