Снимка: НХА
fallback

В света на ужасите ще ни потопи Приложния факултет на Националната художествена академия. Страхът ще ни завладее на 31-и октомври от 20.00 часа, когато пространството на факултета на бул. Цариградско шосе 73 ще се превърне в замък на мрака.

В аулата ще се прожектират хорър филми, а по коридорите ще летят призраци и чудовища, в които ще се превъплътят студенти от специалности Мода и Дизайн. Организаторите на празника на Хелоуин обещават и уъркшоп за маски, грим, пърформанси, и видео-арт.

Към настроението за магии ще ни подгреят и три банди – Pirahna – с енергичен пънк-харкор сет. Към тях ще се присъедини black'n'roll банда Sister of Radomir и музикалният авангард Пистамашина.

В късните часове зад пулта ще застане и най-успелият български електронен продуцент и диджей KiNK.

На втората сцена до сутринта за парти настроението ще отговарят и още една плеяда от най-известните от софийските клубове имена : The Gothprince, vj Magistus, DR Terror, Бoris Z, Halojo, 1000 Names и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Енея

преди 11 години

Звучи забавно. ;)П.П. За тези, които не са наясно какво е Хелоуин, принципът е като на напите кукери - да се уплаши и изгони злото. Ясно ми е, че дневната квота "простотии написани в интернет" трябва да се спазва, но... няма ли гугъл за вас?

5

Анонимен

преди 11 години

През целия си живот той търсеше непознатото... но непознатото го откри първо

4

Анонимен

преди 11 години

"НЕ" на тъпия празник! Да бъде светлина!!!

fallback