Снимка: Reuters
fallback

Джон Траволта пристигна на Летище София. Холивудската звезда е у нас за довършителни снимки на новия си филм Killing Season ("Сезон за убийства").

Американският актьор бе втори пилот на самолета, с който се приземи около 12.30 часа, съобщи Би Ти Ви.

Холивудската знаменитост ще заснеме у нас няколко кадъра от проекта, в който участва и друга кино звезда – Робърт де Ниро. Той също се очаква да пристигне в страната. Двамата актьори ще останат у нас само няколко дни.

Продукцията им проследява историята на двама ветерани от войната в Босна. Де Ниро и Траволта се превъплъщават съответно в американец и сърбин.

По първоначална информация визуалните ефекти на филма ще бъдат дело предимно на български екип.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега се разтопете, *** мале кой дошъл в тази бедна и дива страна. Ние си имаме само Златки, Крикове, а професорите ни са измислени. Но Траволта дошъл тук. Горкия! Няма работа тук.

38

west

преди 11 години

До 38: Субвенция, се учи в университета, *** такъв! И се учи ТОЧНО ТАКА на български език. А за субсидиите- ходи попрочети още малко ! Между другото половината ти думи са ЧУЖДИЦИ - парвеню, ексхибиционизъм . Като не то харесват защо ги употребяваш, ФИЛОСОФ дървен!??@ А това, дето си го изкопал от гуглето- да това е лат.глагол и....? К'во праим...? Не употребяваме думи от лат.език, щото на ОНАНИСТ кат теб не го кефят...

37

Анонимен

преди 11 години

С три волта като втори пилот не може да ми вдигне самолета.

fallback