Снимка: Форум Филм
fallback

Общ преглед
Съвсем скоро Лондон се превърна в любопитен пейзаж, напомнящ на впечатляващия разкош в Русия от ХІХ век. Причината бе бляскавата церемония на екранизацията на „Анна Каренина“.

По червения килим минаха главните звезди от продукцията Кийра Найтли и Джъд Лоу. Вече е готов и трейлърът на филма с български субтитри, въпреки че у нас "Анна Каренина" ще тръгне официално по кината чак през 2013 г.

По време на събитието в Лондон Кийра Найтли коментира: „Това е история за любовта във всичките й форми – както положителни, така и отрицателни. В нея има романтика, приятелство и всички онези вълнуващи фатални емоции. Има обаче и паника, лудост, ревност, болка, самота. Този филм показва всички тези неща накуп.“

Oще по темата

Версията на режисьора Джо Райт пресъздава бляскавата и пищна нова визия на епичната любовна история, вдъхновена от романа на Лев Толстой. Адаптацията е дело на носителя на „Оскар“ Том Стопард („Влюбеният Шекспир“).

Това е третата поредна продукция, плод на общите усилия на номинираната за „Оскар“ актриса Кийра Найтли и продуцентите Тим Беван, Ерик Фелнър и Пол Уебстър, които заедно реализираха заглавията „Гордост и предразсъдъци“ и „Изкупление“.

Филмът припомня за трудната и невъзможна за времето си любов между Анна Каренина и Вронски, в сянката на която е показано прекомерното разточителство на руското общество през XIX век.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

явяевер

преди 11 години

В книгата не пишеше май, че Анна е дръглива, кокалеста, с кестенява коса и на двайсетина години. Мисля, че беше с черна коса, на 30+ години с пищна фигура. Как не са сложили Селена Гомес направо.

12

Анонимен

преди 11 години

Номер 13, да нямаш предвид "Сибирският бръснар" случайно?

11

Анонимен

преди 11 години

Като ги знам как окепазяват големи литературни произведения на неамерикански автори или неамериканската история във филми ...... Направиха Орфей *** във филма за Язон, пардон- Джейсън и аргонавтите.

fallback