Председателят на журито на фестивала проф. Станислав Семерджиев. Снимка: Булфото
fallback

Руският филм "2 дни" на режисьора Авдотя Смирнова спечели голямата награда "Златна Афродита". Това стана на 20-то издание на Международния филмов фестивал "Любовта е лудост" във Варна, съобщи председателят на журито проф. Станислав Семерджиев.

Отличието за най-добра актриса отиде в ръцете на Нина Хос за ролята си на Барбара в едноименния германски филм на режисьора Кристиан Петцолд. Призът за най-добър актьор бе присъден на Осман Сонант за ролята му на Кошман в турския филм "Пламъци", режисиран от Мурат Сарачолу.

Журито прецени да раздели специалната награда на фестивала на три. За режисура специалната награда е за Митя Окорн за полския филм "Писма до Дядо Коледа". Малгожата Шумовска и Тине Биркел печелят специалната награда за сценария за филма "Те" - копродукция на Франция, Полша и Германия. Третата специална награда е за българския филм "Слънчево" на режисьора Илия Костов.

Награда "Горчива чаша" на факултета по журналистика на Софийския университет "Св.Климент Охридски" е за автора и режисьора на сръбския филм "Клип" Майя Милош. Призът на критиката грабна американският филм "Отчуждение" на режисьор Тони Кей.

Официалното закриване на фестивала е тази вечер с филма от Великобритания и Ирландия "Албърт Нобс" на режисьора Родриго Гарсия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

варна

преди 11 години

Страшен си бе Марио,как провокираш ,евала!!!!!!

2

XXXL

преди 11 години

ПИЧОВЕ АЙДЕ СТИГА С ТОВА ПОРНО!!! КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ЧЕ ПРАВИТЕ ФЕСТИВАЛ И КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ЧЕ ПРАВИТЕ КИНО? НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА САДИТЕ КАРТОФИ НА СЕЛО???

1

Помощ

преди 11 години

Аз съм мъж на 26 години.Имам много сексапилна братовчедка.Тя е на 19 години и е супер готина брюнетка с перфектно тяло и много хубави гърди.Винаги съм си представял как правя секс с нея и тя ми прави някои неща,но никога не съм прекрачвал границата до преди 2 дни.Във въпросната вечер малко прекалих с алкохола и я изнасилих.Не можах да се въздържа,само като я видях и се възбудих.Тя се опита да избяга,но аз я задържах със сила и разкъсах дрехите й.Но това не е най-лошото.Проблемът е че свърших в нея и ме е страх да не забременее.Беше фантастично като свърших в нея,но като изтрезнях осъзнах каква глупост съм направил.Заплаших я че ако ме издаде ще кажа,че тя се е съблякла гола и ми се е нахвърлила.Ако чичо ми и тримата ми братовчеди разберат какво е станало,ще се отвори ада.Ще започне трета световна война.Отношенията ми с братовчедите са идеални-като едно семейство сме,но тази моя издънка може напълно да промени нещата.Ако тя забременее от мен не знам къде да се завирам.Да се обесвам ли,да си пръсна мозъка ли.Не знам.Срам ме е да гледам момичето в очите.Кажете ми какво да правя.Дайте ми някакви съвети,защото вече съм напълно полудял

fallback