Световният ден Джеймс Бонд ще се състои три седмици преди 23-ия филм от поредицата. Снимка: Reuters
fallback

5 октомври ще бъде световния ден на Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик. На този ден преди 5 десетилетия сър Шон Конъри дебютира в ролята на супершпионина във филма "Доктор Но".

Поредица специални събития ще бъдат организирани в целия свят, включително откриването на изложба за Бонд в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк, концерт с музика от филми за Бонд в театър "Самюъл Голдуин" в Лос Анджелис и излизането на новия  документален филм "Всичко или нищо: Неразказаната история за 007".

Световният ден Джеймс Бонд ще включва също благотворителен интернет търг на "Кристис" с вещи на агент 007, а изложбата "Да проектираш 007: 50 години на стила Бонд", която това лято предизвика голям интерес в Лондон, ще отпътува за Канада, за да бъде показана в рамките на международния филмов фестивал в Торонто.

Развълнувани сме, че фенове на Бонд от целия свят ще могат да отпразнуват по този специален начин годишнината от излизането на първия филм от поредицата, заявиха продуцентите на филми за Бонд Майкъл Уилсън и Барбара Броколи.

Световният ден Джеймс Бонд ще се състои три седмици преди излизането на екран на 23-ия филм от поредицата "007 координати: Скайфол" с участието на Даниъл Крейг на 26 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Валю

преди 11 години

Да обаче не моа да разбера, мене това кво *** ***!?

26

Анонимен

преди 11 години

Голям праз, аз си имам дни в годината в които празнувам Щирлиц, Майор Деянов и други любими герои:)

25

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Хлапето,номер 14-ти: Романите са...ясни;ясно съм отбелязъл...момче,че са го поканили от Холивуд писателят Гуляшки,да подготви сценарий за филм.Чети това което съм...написал;и по...малко злоба,че бързо ще...остарееш.

fallback