Снимка: Media productions

Общ преглед
В още една криминална история са се замесили Ивайло Захариев и Деян Донков, познати и от сериала "Под прикритие".

Актьорите участват и в новата българска гангстерска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” .

Премиерата ще е на 14 септември. Филмът е сниман преди няколко години, като постепенно са допълвани някои сцени, отбелязват от екипа. В актьорския състав ще видим още Асен Блатечки, Георги Кадурин, Иван Савов, Тодор Доцев, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део и е със специалното участие на проф. Илия Добрев.

В „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” ще видим и кино дебюта на Ивайло Захариев, който е откритие на режисьора на филма Жоро Костов. Част от актьорския състав е Рая Пеева - млада актриса, която играе една от главните роли. Тази година тя спечели приза „Дебют” на наградите „Икар” за ролята на Алис в пиесата „Отблизо”.

Ярък кино дебют ще видим и в лицето на Естер Симеони – актриса, модел и сценарист в популярен български сериал. За визията се е погрижил операторът Георги Райков.Динамичен монтаж, екшън настроение и енергичен саундтрак. Това са само част от нещата, които ще видим в новата продукция с български флаг.

Сюжетът ще ни завърки около всекидневието на 23-годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase