Кадър от филма Снимка: Facebook

Родната гангстерска комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" на режисьора и продуцент Георги Костов излиза по екраните на 14 септември, съобщиха от екипа. Лентата трябваше да излезе през май, но премиерата беше отложена.

Филмът, за който се говори още от миналата година, е кинодебют на звездата от сериала „Под прикритие“ Ивайло Захариев, който откритие на режисьора, отбелязват от продукцията.  В една от главните роли е Рая Пеева - младата актриса  спечели "Икар 2012" за дебют за спектакъла "Отблизо". 

Зрителите ще видят и популярни актьори в необичайни  роли и ситуации. Сред тях са актьорите от сериала "Стъклен дом" Георги Кадурин и Асен Блатечки, като последният играе ролята на Чеченеца.

В лентата зрителите ще видят също Деян Донков, Иван Савов, Дичо,  Део, Влади Въргала, Естер Симеони и други. Филмът е със  специалното участие на проф. Илия Добрев. Оператор е Георги Райков.

От екипа на филма твърдят, че лентата се отличава с динамичен монтаж, екшън настроение и енергичен саундтрак. Филмът е сниман преди няколко години, като постепенно са  допълвани някои сцени.

Блатечки и Мартин от "Под прикритие" в гангстерска комедия

Заглавието на филма е почти като оригиналното на "Две димящи дула" на Гай Ричи („Lock, Stock and Two Smoking Barrells“), а самата лента напомня за творчеството на бившия съпруг на Мадона.

Гангстерската комедия разказва историята на 23-годишния  студент Антон, по прякор Красивия. Той има мечта, но за да я  осъществи, първо трябва да намери пари и да продължи следването си. 

Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица - наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни  мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски, и много други.

Вижте и трейлъра на филма:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase