Хавиер Бардем и Даниел Крейг ще са противници в най-новия филм за Джеймс Бонд. Снимка: Форум Филм

Тази година се чества 50-тия юбилей от излизането на първия филм за емблематичния шпионин Джеймс Бонд.

Създателите на новата продукция „007 Координати: Скайфол” потвърдиха излизането му в IMAX формат.
На 26 октомври, едновременно със световната премиера, българските зрители също ще видят опасно чаровния англичанин.

След като през ноември анонсираха екипа на продукцията, в която синеокият Даниел Крейг отново влиза в смокинга на агент 007, преди дни света видя и първите кадри с новото момиче на Бонд, французойката Беренис Марло. Дамите до Джеймс Бонд, които по традиция разтуптяват сърцата на мъжката половина от човечеството, винаги са били в центъра на зрителското внимание.
С усет на истински познавач, режисьорът на новия филм от поредицата Сам Мендес открива за голямото кино новото момиче на Бонд във Франция. За актрисата и модел, Беренис Марло, това участие е летящ старт в кариерата й. Позната с местни, предимно телевизионни продукции, Беренис ще влезе в ролята на енигматичната и бляскава Северин.

Другата дама, която ще видим редом до Даниел Крейг, но като специален агент, е Наоми Харис. Англичанката е опитна актриса, позната на българските зрители от ролята на Тиа Далма в „Карибски пирати”.

В продукцията се отличава името на още една европейска кино звезда – Хавиер Бардем, когото ще видим в ролята на амбициозния злодей решен да унищожи Бонд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase