Снимка: сп. Esquire

Тя е най-сексапилният вампир от женски пол в цялата кино индустрия, а през 2009 г. бе избрана и за най-сексапилната жена от мъжкото списание "Esquire".

Кейт Бекисейл е на път да завземе големия екран с поредното си превъплъщение на опасната Селин в лентата "Underworld: Awakening".

Докато там се „размотава" по прилепнал кожен костюм, сп. "Esquire" й сложи къси гащетата и подчерта огромната и женственост. Актрисата е на корицата на февруарския брой на изданието в Мексико.

С разпуснати коси и замечтан поглед Кейт съвсем не изглежда опасна. Дамата излага изкусителните си форми на показ, уловени от фотографа Джон Русо.

В интервю за друга медия Бекинсейл разкрива, че е снимала два филма паралелно и е имала опасения, че няма да успее да влезе в кожения костюм на героинята си Селин.

"През цялото време докато снимах "Underworld" бях ангажирана и със снимките на "Contraband" в Ню Орлиънс. Той е страхотен град, но не е място, където можеш да поддържаш добра форма, защото искахме да опитаме от всички страхотни храни, които предлагаха там... Беше истинско чудо, че успях да се напъхам в костюма", разкри брюнетката пред Ontheredcarpet.com.

Разгледайте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase