Снимка: Форум Филм

Тейлър Суифт изпълнява водещото парче към най-очаквания филм на годината. Саундтракът към „Игрите на глада” с изпълнителен продуцент T-Bone Burnett ще излезе на музикалния пазар и в iTunes България на 19-ти март 2012.

„Игрите на глада” е създаден по успешната трилогия на Сюзан Колинс. Книгите с тираж над 12 милиона копия в Америка, са преведени в повече от 40 страни по света. Общите продажби на изданието за 2011 надхвърлят тези на хитовите заглавия „Хари Потър” и „Здрач”. „Игрите на глада” са в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс от септември, 2008-ма.

Продукцията с режисьор номинирания за Оскар Гари Рос ще може да се види в България в края на март 2012. Във филма участват Дженифър Лорънс, Уди Харелсън, Джош Хътчерсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс и Уес Бентли.

Действието се развива на територията на бившите Съединени Щати. Според грабващия сюжет, веднъж в годината властите провеждат жестоки съзтезания. Те са наречени „Игри на глада” и в тях могат да участват само младежи на възраст между 12 и 18 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase