Снимка: Outnow
fallback

Дългоочакваният трейлър на римейка на американската продукция „Конан Варварина", снимана у нас, излезе днес. Официалната премиера на филма е на 26-ти август, а предпремиерата на 19-ти същия месец.

Оригиналният вариант е сниман през 80-те с участието на Арнолд Шварценегер. Това е третата екранизация на героя, като предишните серии за приключенията на Конан бяха заснети през 1982 г. и 1984 г. – "Конан Варварина" и "Конан Разрушителя".

30-години по-късно дългокосият великан ще се играе от Джейсън Момоа. Това е най-мащабната кино продукция, снимана у нас, като бюджетът й възлиза на около 100 млн. долара, почти два пъти повече от предвидените първоначално 50.

Екранизацията по творбата на Робърт Хауърд идва в 3D с усилено българско присъствие. В нея ще видим Диана Любенова, Николай Мутафчиев, невръстният Йоан Карамфилов, Коцето Калки, Башар Рахал, Станимир Стаматов и куп секси статистки, подбрани от конкурса "Мис Плеймейт 2010".

В родината ни са избрани за снимки локациите Витоша, минния музей в Перник, Каварна и изградените декори в студио "Бояна".

Това не е първият чужд филм, правен в страната ни. Долф Лудгрен, Жан Клод Ван Дам, Скарлет Йохансон, Крисчън Слейтър и куп други холивудски лица са се отбивали у нас (някои и за по-дълго), за да се възползват от благодатните условия за снимки тук.

А директорът на студио "Nu Boyana Film Studios" Дейвид Варод неотдавна каза, че очаква визитата на Жан Клод за "Универсален войник 3".

Вижте трейлъра тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

БЕЛЛА

преди 12 години

ДО -Korgoth of Barbaria....АЗ СЪЩО СПОДЕЛЯМ ВАШЕТО МНЕНИЕ!

15

До Съчки

преди 13 години

ХАХАХАХАХА....ти си ... :)))))))

14

Съчки

преди 13 години

Само Деян Икебаната е за тая роля...

fallback