fallback

Общ преглед

След успеха на Iron Man и The Incredible Hulk, Marvel твърдо вървят към заветната цел – да претворят качествено и зрелищно целия си магически свят.

Поредната стъпка по пътя е епичната приключенска история „Тор: Богът на гръмотевиците“, която ще бъде съпътствана от Iron Man 3 и First Avenger: Captain America, до достигането на заветната цел – мегапроектът, планиран за 2012-а - The Avengers (Отмъстителите).

Поредният филм, който ще излезе в 3D формат през април догодина разказва за пътя на супергероя Тор, прогонен на Земята от царството Асгард.

Силен, но арогантен воин, чийто безрасъдни действия водят до избухването на война, Тор е изпратен на Земята за наказание и е принуден да живее сред хората.

Стъпил в другия свят, войнът се научава какво означава да бъдеш истински герой, когато най-опасният му враг изпраща своите армии да завладеят Земята.

Режисьор на епичната история е Кенет Брана, а сред актьорския състав блестят имената на австралиеца Крис Хемсуърт в ролята на Тор, Том Хъдълстоун като неговия зъл брат Локи, прелестната Натали Портман в ролята на млада жена, която става приятел на Тор на Земята и сър Антъни Хопкинс - баща на Тор и крал на Асгард.

Сценаристът Ашли Милър разказва: „ Тор притежава божествена сила, но в един момент е и просто човек. Один (Антъни Хопкинс) го изпраща на Земята, именно защото той не е перфектен. Тор е безочлив и арогантен, но същевременно тайно от другите страда и се бори.

Определено ще предизвикаме дълбоко съчувствие към този герой, но не искаме неговите приключения да бъдат предвидими, а да усетим силата на юмруците му при всяка битка.”

Премиерата на филма у нас е на 29 април 2011.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Koльо

преди 13 години

Руския "Тор", няма нищо общо с този - тор е фигура с форма на поничка (thorus за англоезичните) и този е смисъла на името на конкретния ЗРК. (Другите са "Куб", "Квадрат" и пр.)

17

koki

преди 13 години

интересно ми е, кой от скандинавските богове е чернокож???

16

Анонимен

преди 13 години

кога ще направят филм и за тангра

fallback