fallback

Трон: Заветът е новият хит, който скоро ще тръгне по големите екрани и ще отведе зрителите на високотехнологично триизмерно приключение в дигиталния свят.

Сам Флин (Гарет Хедлънд) е 27-годишен компютърен специалист, чийто баща Кевин Флин (Джеф Бриджис) е изчезнал мистериозно.

Докато се опитва да го открие, Сам е въвлечен в свят на зли програми и гладиаторски видеоигри, където Кевин живее от 25 години.

Рамо до рамо с приятелката на Кевин (Оливия Уайлд), баща и син предприемат опасно пътуване през поразителната дигитална вселена, която им предлага много шокиращи изненади.

Режисьорът на Трон: Заветът Джоузеф Козински е голям почитател на оригиналния филм от 1982 г. За него продукцията е истинско предизвикателство, не само поради факта, че е негов режисьорски дебют, но заради огромния успех и множеството номинации и награди, които печели оригиналното заглавие.

Продуцент на филма е Стив Лисбергер - съавтор на сценария и режисьор на оригиналния „Трон” (1982).

Участието в Трон: Заветът му предоставя възможност да развие героите на Джеф Бриджис и Брус Бокселайтнър, които се завръщат към персонажите си и преминават през различни възрасти с помощта на поразителните възможности на компютърните технологии днес.

В най-новия трейлър, който Dnes.bg публикува пръв, зрителите ще станат свидетели на част от триизмерните изпитания, през които трябва да мине Сам, за да оцелее и да може да намери баща си.

Сам попада в дигиталния свят, в който баща му живее от 25 години, воден от спомена за последните думи, които е чул от Кевин, преди да изчезне: "И един ден се случи нещо невероятно...".

Ето и трейлър на филма:




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 13 години

оригиналния филм не съм го гледал но имаше игра трон - две змии трябва да се затапят една друга

8

Jony Quest

преди 13 години

Как изплагиатстваха идеята от култовият анимационен сериал Jony Quest и Quest World ! Направо понякога се учудвам как някой хора в филмовият бизнес прибягват до такива крайни варианти като този да откраднеш цяла 1 концепция и да я представиш за твоя! Без думи просто !

7

Лулин

преди 13 години

Филма ще е мега як ! Това според мен е филма на 2010!

fallback