“Не, не съм бременна“, заявява Анджелина Джоли в новия брой на Vanity Fair, чиято корица отново краси.

Може би в бъдеще? „Не сме против. Но първо искаме да сме сигурни, че сме отделили необходимото време и внимание на всички останали.

Те са деца и в момента могат да си играят, но посред нощ да се нуждаят от внимание и топли думи, точно такива, от каквито аз се нуждаех като малка и майка ми ми ги даваше. Искаме да сме сигурни, че няма да се стигне дотам, че да изградим семейство, толкова голямо, че да нямаме време да отгледаме всички негови членове пълноценно“.

Джоли сподели още, че тя и Брад Пит не са „против това да се оженят“, но „то е все едно сме. Децата са достатъчно твърдо вричане, по-силно вричане (от брака). То е за цял живот“.

Въпреки че е ужасно отдадена на работата си, Анджелина не смята, че ще я върши още дълго: „Това не е най-важното нещо в живота ми. Актьорството ми помогна да порасна. То ми помогна да разбера себе си, помогна ми да пътувам, помогна ми да разбера живота, да изразя себе си – всички тези прекрасни неща.

Затова съм много, много благодарна, това е страхотна професия. Това е лукс. Вижте, в момента работя в центъра на Венеция. Но не смятам, че ще я върша още дълго“.

Джоли сподели, че идеята да се оттегли се дължи най-вече на семейството й: „Защото домът ми е щастлив... Прибрах се от работа миналата вечер и всички свиреха и танцуваха и изведнъж се оказах и аз подскачаща сред всички тези малки, забавни, луди хора“.

Анджелина за децата си, за Брад Пит и за "Мистър и Мисис Смит"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase