Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Въпреки че истинската причина за смъртта на Британи Мърфи ще стане ясна едва след Нова година, когато излязат и резултатите от аутопсията, съпругът на американската актриса съобщи, че тя е боледувала от ларингит, преди да издъхне.

Лекарите вече съобщиха, че звездата от "Осмата миля" е починала от естествена смърт, но повече подробности ще бъдат обявени, като стане готова токсикологичната експертиза. Тя се очаква след четири до шест седмици.

Oще по темата

Вече е известно, че патоанатомите не са открили каквито и да било травми по тялото на актрисата.

Съпругът й, британският сценарист Саймън Монджак, разказа, че Британи е била уморена през последните дни.

Лекарите са повикани на адреса, където живее звездата, в неделя сутринта.

Световните агенции разпространиха подробности: актрисата е загубила съзнание в банята и е била открита от майка си. Заедно с медиците в дома на Мърфи са пристигнали и полицаи, които по-късно са заявили, че не са открили нищо подозрително.

Британи Мърфи беше откарана в болница в Бевърли Хилс, където е констатирана смъртта й. Все още не е обявена дата за погребението на актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 14 години

Chakame ***

43

Анонимен

преди 14 години

Четох някъде, че близките и роднините й са помолили медиите да съобщят, че е починала от естествена смърт. В действителност е злоупотребявала с наркотични вещества. Била е изпаднала в дълбока депресия заради това, че не са я търсели за роли... и наркотици, наркотици... за капак и диабет... еми как няма да се споминеш? Ти здрав да си, ще умреш от свръх доза и ще направиш инфаркт. Язък. Всички известни личности си отиват така. Без дори да се замислят какво ще причинят на роднините си след това.

42

Анонимен

преди 14 години

Един холивудски наркоман по-малко, нямат свършване.

fallback