Известността и парите й не попречиха да участва в едни от най-тъпите филми на годината. Снимка: БГНЕС
fallback

Все по-глупави филми заливат екрана.

Класация с 10-те най-неудачни филма на отминаващата година направи американското издание The New York Post.

Филмът, извоювал “трудно” лошото си реноме, е комедията “Любовен Гуру”. Главните роли са поверени на младите звезди Джесика Алба и Джъстин Тимбърлейк.

Втората позиция е заета от “Красавицата и Звяра”, като в главната роля се превъплъщава очарователната блондинка Парис Хилтън.

Филмът достигна в световната класация общо 1,6 млн. долара. Този сбор, според мнението на критиката на изданието, доста превишава “достойнствата” на филма.

Тройката в “лидерството” е за “Луди пари”.

Отличителна черта на тази комедия, в която играят звезди като Даян Кийтън, Кейти Холмс и Куин Латифа, според експертите на The New York Post е само една.

Пълно отсъствие на каквито и да било смешни моменти и каквито и да било достойни шегички.

Сред още от най-тъпите филми са “Да си остане във Вегас”, на четвърто място, "10 000 години преди н.е.". “Бабилон А.Д.” поема шестата позиция.

Седмото място също заслужено отива при “Стилист от запаса”. Последван от "Рамбо IV".

"Безумна Защита" се нарежда предпоследна в нелицеприятната класация, а последно се нарежда и "Чихуахуа от Бевърли Хилс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Какво се случи във В

преди 15 години

Какво се случи във Вегас e qko

29

Боби

преди 15 години

Е този филм,какво не му харесват.на мен много ми хареса.Може би защото за тяях това си е ежедневие, а в бг никоаг няма да се случи.Супер си е филмчето-комедия.Какъв им е проблемът.:(

28

ели

преди 15 години

Фен съм на всички, които си изброил, но не чога да се съглася с теб като цяло. Последният филм на Де Ниро и Пачино е пълно разочерование, а Анализирай това и онова е направо недопустимо за актьор от класата на Де Ниро. Например Киану Рийвс е велик, но последният му филм е пълен провал (за мен лично!!!). Всеки от ВЕЛИКАНИТЕ си има лошо попадение или лошо продължение. "Жега" ще остане във вечната класация за 1, но "Праведно Убийство" е провал, въпреки че беше сочен за продължението на Жега....

fallback