Снимка: БГНЕС
fallback

Новият филм за Хари Потър прилича на „Трейнспотинг“.

Това казва Даниел Радклиф, изпълняващ ролята на младия вълшебник.

18-годишният Радклиф заявил, че няколко сцени в последния епизод от поредицата абсолютно напомнят на кадри от култовия филм на Дани Бойл, заснет през 1996 г.

Според актьора, в „приказката“ за вълшебника се чувства силна сексуална енергия и се появяват няколко „наркотични“ аналогии.

Освен това Даниел казва, че новият филм най-вече прилича на „приказка“- на неговата тъмна страна, толкова тъмна, че чак черна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

upuTo

преди 15 години

Помня, че бях 7 клас, когато излезе първата книга, вече завърших, но пак я чета. Всяка съм чела по хняколко пъти, - това не оначава, че съм недоразвита интелектуално, че не съм чела смислени книги и т.н. Човек някога обаче не може да чете само сериозни работи, нали все пак трябва да релаксираш по някакъв начин. Е, Хари Потър е идалната книга за тази цел, макар че някога е също толкова сериозна. Читателите нямат граници в годините - написана е така, че да е достъпна за малките и също толкова интересна и увлекателна за големите. На който не му харесва просто да не я чете, но да не се опитва да си налага мнението на другите.

24

rahwin

преди 15 години

Ако искате да прочетете нещо наистина увлекателно,оставете Хари Потър.Потърсете поредицата "Колелото на времето". Хари ряпа да яде в сравнение с нея.

23

Salazar Slytherin

преди 15 години

Лично аз работя върху докторат на тема Херменевтика на постмодернистичното разбиране за квантовата взаимозависимост в семантичните категории на феноменологията в света на Хари Потър. Или- защо по дяволите говоренето на измислен латински и махането с пръчка предизвиква магия. Номер 12, някои тежки книги е добре да се четат след 25. Щото иначе младият мозък прегаря и четенето спира преди 30 годинки. Моби Дик си е например книга за 25+, иначе нищо няма да разбереш.

fallback