Снимка: Festival de Cannes
fallback

Вижте снимки на звезди тук 

Звездната суматоха в Кан разходи от 14 май множество знаменитости по червения килилм.

Според неписаните закони на шоубизнеса, в подобни кинофестивали не са важни единствено филмите, а и тоалетите на актьорите и най-вече актрисите.

Вече бяха обявени кои от красавиците на големия екран ще си оспорват титлата за елегантност.

Тези, които се борят за първи в надпреварата са  Анджелина Джоли, Ева Лонгория и Натали Имбрулия, които са пристигнали за прожекцията на „Кунг-Фу Панда“.

“Един коледен разказ” събра актрисите Петра Немцова, Хафсия Херзи и Вирджин Ефира, които също показаха завидни модни умения.

Мишел Ларок, Айшвария Рай, Пенелопе Крус представят „Вики Кристина Барселона“, а Натали Портман, Офели Уинтър, Пас Вега, Клотилд Куро, Натали Винсент, Кейт Бланшет и Линда Еванджелиста пък бяха забелязани за прожекцията на  „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.

Иначе четвъртата част от приключенията на Индиана Джоунс бе добре посрещнат, но без особен ентусиазъм.

„Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ на Спилбърг бе изпратен с аплодисменти, но не с овации, както е при триумф, отбелязва агенцията АФП.

„Това е перфектен индустриален продукт. Зрителят не е ощетен, дори е доволен, получава каквото очаква.“, „Отличен и забавен“, „Това е двигател, който се върти с голям шум, но в крайна сметка нищо не произвежда“ - такива са някои от мненията на журналисти и критици, събрани от АФП след прожекцията на филма.

 Действието се развива не през 30-те години, както е в предишния филм от сагата, а през 1957 в разгара на Студената война. Съветите са сменили нацистите в ролята на лошите.

Те и поостарелият „Инди“ (65-годишният Харисън Форд играе тази роля за четвърти път) се борят за кристалния череп на Акатор – преколумбийска реликва, която, както става ясно, има връзка с извънземните.

 „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ участва извън конкурсната програма в Кан и бе един от най-очакваните филми на годината.
 

Вижте снимки на звезди тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

преди 15 години

За какво ви плащат, не знам .Пише се предколумбийска, а не прекокумбийска .ВСЕ пак ,ако е от Пенева, простено и е .Тя често прави грешки.

fallback