fallback

Националната галерия реши да поздрави всички българи по повод големия празник на духа – 24 май,  с трогателно видео.

На видеото се вижда как децата на уредници и реставратори от галерията рецитират, избрани заедно с родителите си, любими стихове от български поети.

Красивите картини, музикалният фон и звънките гласове на децата, създават празнично настроение, достойно за чудния празник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

До Иванов - Вежди Рашидов се показа много по-българин от много етнически българи, които заради пари се продадоха и се продават.Не е важно от какъв етнос си в България, а какъв се чувстваш, като какъв се изявяваш за да пребъде България, а той навсякъде по света се представяше и представя за Българин .Иначе плюенето по хора винаги си е било на мода, особено за дребните душици

6

Иванов

преди 3 години

Работещи в Квадрат 500 ли? Е, няма що! Това е подаръка от турчина веждирашидов към българския народ. Една аналогия с турското владичество, една подигравка пред паметника на Левски.

5

ОфшоркитеНаБрюксел3

преди 3 години

Ние очакваме с всеки ден броя на тези, последните да се увеличава. Въпроса е в това, че всички тези хора искаха справедливост. Защото бяха убити и никой освен една италианска депутатка не направи нищо за тях. Всички тези хора питаха еди въпрос Бог: "Защо позволява съществуването на Билденберги като политически и финансови диригенти"?

fallback