Снимка: БГНЕС
fallback

"Жена ми мрази да работя от вкъщи". Това написа известният художник Банкси, който публикува последната си картина, нарисувана по време на карантина. Както по-голяма част от световното население, артистът също е затворен у дома, но със сигурност не си губи времето.

Той е почерпил вдъхновение от социалната изолация и е решил да превърне банята си в новото си художествено изображение. Банкси показа на феновете си, че стените на санитарното помещение са пълни с плъхове, рисувани плъхове. И, тъй като в момента ни трябва голяма доза хумор, художникът се е погрижил и за това.

Главните герои в картината му са успели да разхвърлят добре помещението и да сътворят истински хаос. Някои от тях се опитват да оправят наклоненото огледало, друг пък брои дните до приключване на пандемията така, както би ги броял затворник в килията си. Разбира се, Банкси не пропусна да включи и най-желания предмет по време на коронавируса - тоалетната хартия.

Един от плъховете му използва рулото за бягаща пътечка. Най-вероятно художникът иска да пресъздаде голямата надпревара в супермаркетите за така важните пакети с тоалетна хартия. Така и не разбрахме какво ще правят хората със 140 рула, но явно Банкси ги използва за забавление.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Венелин

преди 4 години

А жената на Банкси познава ли го? За един приятел питам... че той не го знае кой е. *** ли е, човек ли е, магаре ри? Като разберете кой е точно и кой дава парите за да му гледаме шаблоните напръскани с шпрей тогава пак пуснете статия!

4

Анонимен

преди 4 години

Ще пуска желаещите да се изчишкат срещу 100 бона.

3

Анонимен

преди 4 години

Банкси - бивш бунтар днеска - първи истеблишмънт. Така преминава световната слава.

fallback