Снима: Галерия "Париж"
fallback

Общ преглед
 

В празнично настроение е настроена и галерия "Париж" с изложбата си живопис и графика "Просто Коледа". Може да я видим от 12 декември до края на годината. В експозицията участват всички основни автори на галерията.

Творящите в полето на наивизма - Росен Рашев- Рошпак, Димитър Вецин, Петър Димов, Василевса, Севда Потурлян и Анета Яламова, на хиперреализма,  сюрреализма и магическия реализъм – Бойко Колев, Андриан Бекяров, Мирослав Иванов, Кирил Митовски и Георги Йорданов, графиците – Иван Нинов и Димитър Каратонев, както и художниците живеещи в чужбина – Руслан Котев, Цветомир Асенов, Петър Бояджиев, Даниела Зекина и  литовката Ролана. 
 
Може да видим и „завръщането“ на Богомил Арсов, стиймпънк творбите на Димитър Минков, както и гостуващото участие на художниците Биляна Бъчварова, Клементина Манчева и Иван Стратиев.
 
Коледният дух на изложбата се подчертава както от топлата цветова гама на творбите, така и от темите с прелитащи ангели, свирещи музиканти, зимния сняг, старата църква и милите спомени от старите фотоапарати, книги и фотографии.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback