Чаровните водещи на „Огледала“ - Радост, Нели и Гери представиха пред колеги, приятели, журналисти и партньори в клуб "Библиотеката" книгата “Полезните съвети на Огледала", съобщи Tialoto.bg.

Книгата е луксозно издание с твърди корици и съдържа разнообразни съвети за това как всяка уважаваща себе си жена да полага грижи за себе си, за да се чувства комфортно през всеки сезон от годината.

Изданието е наръчник за жената и начин за повдигане на самочувствието й чрез препоръки за козметични процедури, предложения за целесъобразни хранителни и двигателни режими, стил и поведение, а най-вече възпитаване на чувство за респект към собствената й личност.

Съветите и рецептите на “Огледала” са подбрани внимателно, така че ежедневната програма за поддържане да представлява лесен за реализация режим. Комбинациите от професионални грижи (на козметици, фризьори и др.) и специализираните услуги (масаж, сауна и други), които се цитират и препоръчват в книгата, имат своите алтернативи в домашни условия, които също така са описани подробно. Така грижите и средствата за тях могат да се комбинират в зависимост от наличния бюджет.

Събитието уважиха модния корифей Любо Стойков, Иван и Андрей от Сблъсък, Мартин Карбовски, Рени, Любен Дилов-син, Явор от Gravity Co., представители на българския светски и моден журналистичеки елит.Книгата е вече в продажба, а цената й е 19,95 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase