fallback

Независимо дали имате свой бизнес, или работите за дадена компания, несъмнено сте се сблъсквали с необходимостта да станете част от екип или да изградите такъв. В някои случаи усилията да работим заедно с другите, а не въпреки тях, могат да се окажат по-големи от старанието, което полагаме в самата работа.

За да не бъдат нещата такива, издателство Locus Publishing предлага на българските читатели първата книга от поредицата Harvard Business School Press “Идеалният екип”. Изданието представя синтезирани послания и реални примери от света на бизнеса, които дават насоки за адекватно управление на работния процес и отделните индивиди, участващи в него.

Ще можете да разберете защо емоциите влияят на екипната ефективност, дали са полезни, или вредни наказанията и наградите и кои са най-добрите лостове, задвижващи екипните постижения нагоре и само към върха.

В духа на глобалния бизнес, авторите на “Идеалният екип” предлагат теоретична и практическа информация за спецификата при общуването в нееднородни и виртуални екипи, което налага и промяна в мениджмънта на екипа, когато хората никога не се срещат лице в лице.

В допълнение книгата подробно разглежда разликите в поведението на поколенията на “бейби бумърите” и “ветераните” или на поколенията Х и У - идеалният екип, който работи като часовников механизъм въпреки разликите.

В рамките на две от най-успешните поредици на Harvard Business School Press: “Мениджмънт за конкретни резултати” и “Дилемите на управлението” са включени общо 12 заглавия, които ще бъдат издадени за първи път в България.

Всеки месец в продължение на една година Locus Publishing (Локус Пъблишинг) ще предлага по едно ново издание от света на бизнеса.

Harvard Business School, САЩ е основан на 1 октомври 1908 година като независимо училище по бизнес администрация към университета Harvard. В днешно време Harvard Business School разполага с пет независими изследователски центрове в четири различни държави в Европа и Азия. Harvard Business School Publishing Corporation е основана през 1993 година, като част от университета Harvard.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback