Снимка: БГНЕС
fallback

Гласувах за европейска България, за еврозоната и за Шенген, за това да продължим нашето развитие, заяви Васил Терзиев. Кметът на столицата упражни правото си на глас 118 Средно училище "Акад. Людмил Стоянов" в ж.к. "Младост”.

Терзиев изрази надежда след тези избори да ни очаква повече сигурност. Градоначалникът призова не само столичани, но и всички останали да гласуват и даде пример със себе си - гласувал на всички избори. Отнема 15 минути, а е основно наше право, което ако не упражним, няма как да искаме да живеем в по-добра държава, подчерта столичният кмет.

Нека гражданите бъдат активни, да знаят, че всяко едно тяхно действие, като това да гласуват има голямо значение и не бива да се подценява, посочи Васил Терзиев. Според него не може да абдикираме от най-основното ни право и това е да участваме в изборите. Ако не ни харесват политиците, самите ние да се занимаваме с политика, ако ни харесват, да намерим кой да ни представлява, каза Терзиев. Със сигурност трябва да се участва в политическия живот и това да се гласува е от изключителна важност, подчерта кметът на София./БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Васко Ухото

преди 52 минути

Гласувах за розовите понита и еднорозите...да живей-живей Гей парада и мис Бони-Бонбони!

24

Анонимен

преди 1 час

А народа за тая еврозона и шенген няма да го питате нали?Ей сега се обувам да ходя да гласувам за Възраждане,пък каквото стане,няма как да е по-зле от тия нагляри.

23

Анонимен

преди 3 часа

А може ли да гласувам за Брикс и латиноамерикански теленовели?

fallback