Снимка: БГНЕС
fallback

Не вярвам в честността на изборите. В Северозападна България се очаква да има над 400 000 купени гласа. Това каза в интервю за "Дарик радио" съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков.

"Човек с прякор Галата ходи по малките населени мета и купува гласове. Това не може да ни изплаши и безокуражи. Сега трябва свободните хора да излязат и да гласуват", призова той.

По думите му доходите на хората са се качили повече заради последните 4 бюджета, които са техни.

"Ще продължим да се фокусираме върху здравеопазването. Ако доходите продължават да се качват в следващите 4 години, както в поледните 3, средната работна заплата трябва да се качи до 2 000 евро", обеща съпредседателят на ПП.

Кирил Петков посочи, че чува в предизборната кампания на ГЕРБ една лъжа: че в бюджета има "дупка" в размер на 18 милиарда лв. И цитира данните на Евростат, според които България е с най-ниско ниво на държавен дълг към БВП в ЕС.

Според него, фигурата на "равноотдалечения премиер" съдържа следните компоненти: уважение в обществото, исторически и кариерно да не е обвързан с която и да било политическа партия и да има чисто минало. "Трябва да покажеш история, в която си устоял на корупция. Когато е имало напрежение към теб, но ти не си се поддал", обясни съпредседателят на ПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Христо Христов

преди 6 минути

Щом няма евроатлантически ала-бала - не са честни.

94

Анонимен

преди 1 час

Щом Шарлатанина е казал.....

93

Анонимен

преди 1 час

Критериите на Кики за "равноотдалечения премиер" намекват за някой бизнесмен като Терзиев, който вече успешно опропастява София. Например могат да поканят шефа на Нексо, той има "безупречната репутация" на международен мошеник.

fallback