Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на “Възраждан” Костадин Костадинов смята, че смяна на политическия курс е най-подходящ за страна ни, защото ни води към дъното. Допълни, че ако след изборите получат мандат за съставяне на правителство, партията му ще води разговори с всички, освен с формацията на Делян Пеевски.

По думите му гражданите трябва да отидат да гласуват, ако искат страната да продължи да съществува.

"Работим за свободна и независима България, ние гарантираме просперитет и бъдеще. Никога не сме били в изолация. В 50-ото НС водихме разговори с няколко партии и изложихме приоритетите си. Постигнахме мнозинства и приехме наши законопроекти. Разполагаме със състав на кабинет. Категорично искаме предоговаряне на членството ни в ЕС и смятаме БРИКС за бъдещето на света", допълни Костадинов пред Нова тв.

“Хората не вярват, че ще има промяна и изборите ще са честни. Казват ни, че ни симпатизират, но не вярват, че ще ни бъде позволено да направим това, което планираме", заяви Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

331

Анонимен

преди 4 минути

И защо са не отидем при БРИКС. Между другото ние може да сме си в ЕС и БРИКС едновременно. Членството в БРИКС не означава, че излизаме от ЕС. Дали ще са рубли или долари има ли значение? Ако китаеца и руснакът дават повече пари от муриканеца и западняка, защо не отидем при бай китаец. Важното е да печели деньги. Дали ще са долари, юани, рубли или долари все тая. А ние сме разположени между Европа и Азия и може да получаваме дивиденти и от Запад и от Изток.

330

Анонимен

преди 8 минути

Ако ЕС беше много добър, Англия нямаше да го напусне. Англичаните напуснаха ЕС, защото са умен народ. Ако и ние сме умни като англичаните и ние ще излезем от ЕС.

329

Теко

преди 10 минути

Пак ли ще се освобождаваме:Веднъж от комунизма,сега от БРИКС

fallback