Снимка: БГНЕС
fallback

"Направихме няколко промени. Голям брой смяна на директори не се очаква и няма да има такива. Дори и да има, те ще бъдат в ограничен обем. Не бих казал, че когато сменяме един ръководител, слагаме удобен такъв", това каза служебният вътрешен министър Атанас Илков в предаването "Денят започва" по БНТ.

По думите му присъствието на МВР е необходимо по време на изборите, за да даде спокойствие на гражданите. Той апелира гражданите да го възприемат по този начин, а не като знак на репресия.

"Действително главен секретар няма. Резонно е това да се случи, когато има редовен кабинет", поясни Илков.

Вътрешният министър увери, че в деня на изборите ще има засилено полицейско присъствие. Месец преди изборния ден ще има спецакции във всички рискови зони.

"Много се спекулира с купуването и продаването на гласове. Когато имаме достатъчно данни, се започват действия. Такива лица са в нашия фокус. В началото на следващата седмица ще има национално съвещание с всички директори на областните директори", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 седмици

То предния. министър много бачкаше ,подпалвачите на пожари запалиха държавата ,а той само се показваше по тв и не залови ни един подпалвач !!

15

Теодор

преди 2 седмици

Ела в Горник, Глава, Девенци и Койнаре в община Червен бряг. Ще имаш бая работа

14

Анонимен

преди 2 седмици

тая спецакция срещу обикновения гражданин предполагам, нещо като отнемане на частна собственост заради съмнение, кога ще започнат да ни вземат къщите се чудя аз, заради изпит беналгин, гласове ще се купуват, на всички нни е ясно

fallback