Снимка: БГНЕС
fallback

Днес в 9.30 часа Централната избирателна комисия започва прием на документи за регистрация на партии и коалиции за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. От Комисията обявиха, че регистрацията ще продължи до 11 септември, което значи, че формациите имат десет дни да си разрешат вътрешните противоречия, ако искат да се явят на изборите.

Oще по темата

Жандармерия охранява входа на Централната избирателна комисия (ЦИК). Охранителите помолиха представителите на двете крила на Движението за права и свободи (ДПС) да освободят входа на институцията.

"Аз и младежкият председател Ибраим Зайденов сме първите пълномощници пред ЦИК, с пълномощно от председателя Джевдет Чакъров, за да регистрираме автентичното ДПС за предстоящите избори", заяви Валентин Тончев от ДПС около Ахмед Доган.

"Пеевски чете указанията на ЦИК, както Устава на ДПС – като дяволът евангелието", категоричен е Тончев.

Минути след полунощ т.нар. ДПС–Ново начало - около Делян Пеевски, беше обявено. "В 00:05 на 02.09.2024 г. подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-во Народно събрание. Ние сме иновативни и модерни. Заедно сме в името на хората. Винаги ще бъдем до хората и ще работим за хората. Най-хубавото предстои!", гласи разпратеното от крилото на Пеевски съобщение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

СМЕХ...И ГЛУПОСТИ!

преди 2 седмици

ЕЛЕКТРОННИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ , НЯМАЛИ ТЕЖЕСТ----А , ТОГАВА ЗАЩО ЕЛЕКТРОННИЯ ВОТ ТРЯБВА ДА Е ДЕЙСТВИТЕЛЕН ....??!!!!.....ЗАЩОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАН , ЛИ... А ДЕКЛАРАЦИЯТА НЕ ....ХА,ХА,ХААААААА......НАЛИ..????????????????!!!!!ЯВНО МИСТЪР КЕШ ---ВЪРТИ МЕНТЕТАТА И ДАЛАВЕРИТЕ ЗА ДА ИМА ФАЙДА...ХА,ХА,ХААА

116

Анонимен

преди 2 седмици

Жандармерията ги помолила... а кафе черпиха ли ги?

115

Анонимен

преди 2 седмици

Какви са фактите. Свалихме Герб щото много лоши бяха не знам си ко... от тогава държава няма. Върна се борбата между комунисти и турци. Такъв заспал народ няма в историята на планетата. Ако не се съвземете нищо добро не се задава.

fallback