fallback

Заседанието на ЦИК започна със скандал. Председателстващият заседанието Димитър Димитров предложи да бъде отправено искане до председателя на парламента да бъде направена промяна на мястото, където да се прави регистрацията на формациите.

На заседанието присъстват 10 членове на Комисията. Предложението срещна съпротивата на Севинч Солакова и Ерхан Чаушев.

Мястото, предоставено за приемане на документите, е било без възможност за достъп на дежурните представители на ЦИК – не са били допуснати да заемат местата си и да започнат нормална регистрация в 9,30 часа. Това е причината ЦИК да не е започнала до момента да приема документи на първоначално определеното място.

"Знаете ли какво е да отидеш на работа и да намериш 60-70 човека на работно ти си място, които се карат?", заявиха членове на ЦИК пред "Труд".

НСО, което охранява сградата на ЦИК не предприема нищо, а обяснението е, че нямат правомощия да се намесват в работата на ЦИК. Държавната охрана нямала основания по никакъв начин да регулира отношенията между независимия орган ЦИК и представители на политическите партии.

Решението трябва да се вземе от ЦИК, категорични са от НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 седмици

1. наименованието на политическата партия;2. седалището и адресът на управление;3. уставът на политическата партия;4. имената на членовете на ръководните и контролните органи на политическата партия;5. имената на лицата, които съгласно устава представляват политическата партия;6. прекратяването на политическата партия;7. имената, съответно наименованието и адресът на ликвидаторите;8. настъпилите промени в обстоятелствата по т. 1 - 7.(2) Вписванията се извършват при условията и по реда на Гражданския процесуален кодекс.Чл. 18. (1) (Изм. - ДВ, бр. 59 от 2007 г., в сила от 0

20

ХА ХА ХААААААААААААА

преди 2 седмици

ВИДЯХТЕ ЛИ СИ СМЕШНАТА *** ВЕ, НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 2 седмици

Какво решение на ЦИК БЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ МУ?!? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

fallback