Снимка: БГНЕС
fallback

Движението за права и свободи на Ахмед Доган е подало в Патентното ведомство искане за регистрация на марката „ДПС - Права и свободи“.

При запитване на БНР от Патентното ведомство са потвърдили, че има заявка за запазване на марката "ДПС" от 29 юли тази година.

От ведомството информират, че по отношение на заявката са платени необходимите държавни такси за заявяване на експертиза.

Заявителят е Движение за права и свободи, политическа организация с адрес бул. "Александър Стамболийски" 4 в столицата.

Заявката е с установена дата на подаване и към настоящия момент е на етап формална експертиза, която има за цел да установи дали са спазени всички формални изисквания.

Ако не се установят нередности в хода на формалната експертиза, в двумесечен срок от нейното завършване ще бъде назначена и експертиза по същество.

Не е ясно дали проверката ще приключи преди регистрацията на листите на Движението и дали това ще повлияе на това коя от двете формации на ДПС ще регистрира листите в ЦИК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 седмици

13 Много бързо забрави разграбването и подаряването на Русия, на държавно имущество, и земя,от БСП. Забрави грабежа при тройната коалиция. Забрави как безпардонно вилняха в държавата Киро и Кокорчо ПП,ДБ, което бе съвсем скоро. Не бъркай ГЕРБ, след тях остана много построено, ремонтирано, направено, за да сме в чакалнята за Шенген. ПП,ДБ стагнираха държавата. 4 години застой и лъжи. ГЕРБ е най-стабилната партия в момента, в държавата.

24

нн

преди 2 седмици

Англичаните 1995 год. натиснаха Костов да признае ДПС. Гаден англииски номер. Бяхме слаби, глупави, неориентирани и допуснахме етничиската партия, напълно противо народно. 1996 год. цъфна ДПС, етничиска партия, пряк наследник на терористите от влака за майки, Дружба и т.н. Време е да се разтури и Доган в затвора, там му е мястото до края на дните му. Доган манипулира бълг. турци и те хората без да знаят гласуват за него.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Правителството на Орешарски му ги е дал. Сега си ги иска.Папазов е собственик на сараите. Данаил Папазов е собственикът лятната резиденция в Росенец. прикани почетния председател на ДПС Ахмед Доган да напусне сараите, тъй като живее там без основание.

fallback