Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Политиката не е еднопластова, тя работи на много нива. Столична община е твърде малък терен за политика, там голяма част от задълженията са чиновнически.

Това каза пред БНТ общинският съветник Ваня Григорова, която вчера обяви, че ще участва в предсрочния парламентарен вот.

"Изправи се, България!" на Мая Манолова, ПП "Българската левица", и "Обединена социалдемокрация" са трите формации, с които Григорова ще участва в изборите, като тройната коалиция ще се яви под името "Солидарна България".

Не смятам "Левицата" за свои конкуренти. "На първи май БСП събират формации, с които щели да се обединяват, а утре е последният ден за регистрация на партии и коалиции за изборите, а на 7 май се формират листите с кандидати. Тоест, на първи май не може да се прави обединение, може да се съберат да пият едно кафе и да си кажат, че се харесват", обясни Григорова.

В някой от МИР-овете Григорова ще бъде водач на листа. И посочи, че след изборите ще търси обединение по водещи политики с различни партии, но не посочи точно с кои партии или коалиции. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Радослав

преди 3 седмици

Държавният търтей никога няма да си върши отговорно работата докато няма закон за персонална отговорност на държавната калинка! А това доказва, че солидарната система е проектирана да се провали, защото разчита на индиеца и калинката да имат самосъзнание!

143

Радослав

преди 3 седмици

Солидарния принцип може да съществува само в утопичното условие, че всички допринасят, разчитайки на тяхното самосъзнание, но в реалност той стимулира мързели затова се срива, видяхме го нагледно във всички страни които развиваха социализъм, на път сме да го видим и в ЕС. Всяка система която разчита на добър самоконтрол на индивида е обречена на провал защото хората са мързеливи по природа. Индийците от маалите никога няма да се хванат на работа докато държавата им позволява да мързелуват.

142

Радослав

преди 3 седмици

До икономист: с кой да сме солидарни? С 13 годишният принтер за биомаса от маалата ли? Или с държавният тъъртей който е с КПД на басейна на Титаник днес? Солидарна система работи само ако всички са с принос за нея, а 13 годишният принтер събран с цялата си рода и умножени по 2 са с по нисък принос за обществото от найлонова торбичка за ***! Ние сме за индивидуални партиди иначе имаме 2 милиона от 5 милиона нищоправци! А това за провала на капитализма и пазара го слушаме от 1944 насам.

fallback