Снимка: БГНЕС
fallback

До 17:00 часа днес не е имало желаещи да подадат документи, за да се регистрират в Централната избирателна комисия за участие в предстоящите избори „две в едно“ на 9 юни,  съобщиха за БТА от пресцентъра на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Oще по темата
От днес ЦИК започва да приема документи на партии и коалиции за изборите за членове на Европейския парламент от България и за народни представители. Крайният срок за подаване на заявления е до 17:00 часа на 24 април. Документи се приемат всеки работен ден от 9:30 ч. до 17:00 ч. в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ № 1, във фоайето, вход „Ларго“.

Днес със свои решения ЦИК определи броя на мандатите в 31 многомандатни избирателни райони и избра слогана на разяснителната си кампания - "Избираме заедно".

Във вторник от 14:00 часа ще се състои първият редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите в сградата на Народното събрание.

Всичко за регистрацията на партиите в ЦИК вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Знаят, че и без

преди 4 седмици

регистрация са си вътре!

15

ДА,

преди 4 седмици

,,ПОЛОЖЕНИЕТО ВМЕСТО ДА СЕ ВЛОШАВА СТАВА ВСЕ ПО-КРИТИЧНО,,

14

Анонимен

преди 4 седмици

И дано до крайния срок да е така,че да минем на преки избори.Никакви партиини листи с rлucTu,пардон,кандидати за депутати.Не партиите а хората по места да издигнат кандидатите.Така се прави избор а не с партиини кандидати.

fallback