Снимка: БГНЕС
fallback

Страцимир Петков е новият кмет на община Ловеч, показват данните при 100 процента обработени протоколи на Секционните избирателни комисии, съобщиха от Общинската избирателна комисия.

Кандидатът на местната коалиция „Има такъв народ“ („Български възход“) води във вота на избирателите на втория тур на местните избори с 51,76 на сто срещу 45,6 процента, гласували за Валентина Недялкова от ГЕРБ (СДС).

За Петков са гласували 7425 души, а за Недялкова – 6541 гласоподаватели.

Възможността „не подкрепям никого“ са отбелязали 378 избиратели.

Избирателната активност в общината е 36,65 процента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 месеца

Сега вече Ловеч ще дръпне на Севлиево. Може да стане новата Мека на попфолка.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Много шамари отнесе Бацо тази нощ. Може би това го докара до нелепи брътвежи в Пловдив. Някакви схеми редеше, макар и да се объркваше не само в тях, а и в това построена ли е вече магистрала Марица. Де Марица, де Хемус, много му дойде на завалията, че и в Банкя не го щат вече май?!

10

От две злини

преди 6 месеца

по-малката!Не съм фен нито на ГЕРБ,нито на ИТН!Но слава богу,че Ловеч най-сетне успя да се отърве от БСП,като нейна "червена крепост"!Алкохолизираният Минчо Казанджиев и компания да го ***.т!!!Вече бившата Корнелия Маринова била провален проект на ГЕРБ за града!?!Не,че Валентина Недялкова,като посредствен юрист,щеше да бъде успешен кмет?!?Беше ми любопитно и интересно,с какъв овлажнен поглед ТЯ и нейните съратнички гледаха Баце в очите при последното му идване в града...ха...ха...ха...

fallback