Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатът Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, обясни в дълъг пост защо застава зад кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София.

"През целия си живот се боря да постигна успех в това, с което се занимавам. Понякога се провалям, понякога успявам. Винаги е имало хора, които са ме подкрепяли и са вярвали в мен - на тях дължа много. Неизменно обаче през тези години ги имаше и другите - скърцащи със зъбки, подозиращи, невярващи, присмиващи се и омаловажаващи всяко хубаво и успешно нещо, което правя", пише той.

Според него през последните дни масово хората са се опитвали да убедят "че си успешен заради нещо различно от труда и таланта ти"

"Тази лъжа е спасителният пояс на всеки български неудачник. И понеже неудачниците тук са не един и двама - опитът да бъде използван техния гняв е изключително явен", допълва Хазарта.

Той отбелязва, че не би казал нищо лошо по адрес на Ваня Григорова.

"Просто мисля, че ние с нея сме адски различни - и като ценностна система, и като начин на възприемане на света. Никога обаче не бих си позволил да използвам израза "малки хора" - просто защото не вярвам, че има такива", казва още той.

 

Безплатно съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

това си е

преди 6 месеца

нещо казал, но никой не го разбрал. И за каква ценностна система бълнуваш? Светлинни години си от -аз съм българин, обичам наште планини зелени..Болен мозък

90

Mмм Дааа

преди 6 месеца

и от по-солството и от ДС ни окирококориха хазартно яко ... да ги тъч-скрийнем с вота ютре рано сабахлем, белким мирясат

89

Този

преди 6 месеца

Падна толкова ниско колкото и тези, които осмиваше в песните си не са падали. Изплю се качествено в собствената си физиономия и показа истинската си същност на дребен тарикат, готов да се продаде за жълти стотинки и да лази и пълзи в като п лу_ж ек в краката на други плу_же ци. Прав беше Буч да напише за него Гръбнака на медузата.

fallback