Снимка: БГНЕС
fallback

В момента дискусията за проблемите на София са изместени от фиксацията на моя опонент върху медийните изяви. Това написа във Фейсбук Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ-СС.

По-рано днес стана ясно, че Терзиев е отказал дебат срещу Ваня Григорова, организиран от БТВ и БНТ.

През месеца на кампанията участвах в шест дебата. В три от тях бях заедно с г-жа Ваня Григорова. Дебатите бяха публични пред очите на всички.

Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата получихме покана за такъв в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви очаквам!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Борис

преди 6 месеца

Нито единия, нито другия стават, излагация за партиите!

104

Успешния бизнесмен

преди 6 месеца

Васил Терзиев е роден на 9 юни 1978 г.[1] Баща му Александър Терзиев е офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност.[2] Дядо му, на когото е кръстен, е Васил Терзиев, който е партизанин, генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване).[3] Майка му - Иглика Цекова-Терзиева е офицер в Шести отдел на Първо главно управление на ДС. [4] Родът му произхожда от село Габрово в Западна Тракия, разположено днес на територията на дем Ксанти в Гърция.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Самият факт , че зад Григорова стои българска комунистическа партия , е достатъчен да не гласувам за нея. Доберат ли се до власт чрез нея подобни същества , ще отидат на зле нещата в града. Както бяха зле при герб.

fallback