Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Напрежение в Борован минути след края на изборния ден. Привърженици на "Възраждане" опитаха да нахлуят в Първа секция в селото.

В онлайн излъчването при броенето те виждат бившия вече кмет Десислава Тодорова в изборната секция. Минути по-късно хората се събират пред Първа секция и поискали Тодорова да напусне. Опитали да нахлуят вътре, блъскали по прозорците, намесила се и полицията, която едва успява да овладее ситуацията. Десислава Тодорова отрече да се е разпореждала в секцията.

"Като кандидат за кмет и кандидатите за съветници от 3 партии, бяхме при преброяване на бюлетините. В момента, в който започнаха броенето, те нахълтаха, полицията не можеше да ги спре в коридора. Нищо не съм правила друго, категорично не", каза своята версия Тодорова.

Протестиращите обаче бяха на друго мнение. Според тях Тодорова е съобщавала коя е валидна бюлетина и коя не.

На тези избори за пръв път от 12 години Десислава Тодорова няма да управлява Борован. Резултатите превърнаха протеста срещу бившата кметица в празник в чест на новия кмет, който е  издигнат именно от "Възраждане".

Вижте повече в репортажа на Калин Иванов по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 месеца

КОИ СА КАПИТАЛИСТИТЕ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ??? ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА АКТИВНИТЕ БОРЦИ, КОИТО ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!! ЗА КОГО ГЛАСУВАТ ТЕ ??? ЗА БСП !!! КАПИТАЛИСТИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ !!! БСП ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА ??? НА ДНЕШНИТЕ КАПИТАЛИСТИ !!! ЗА МОШЕНИЦИ ИСКАТЕ ЛИ ДА ГЛАСУВАТЕ ??? ЗАЩО И ОТ КОГО ИЗБЯГАХА НА ЗАПАД 2 МИЛИОНА МЛАДИ БЪЛГАРИ ??? ИЗБЯГАХА ОТ БСП И ДС !!! ИСКАТЕ ЛИ И ОСТАНАЛИТЕ ДА ИЗБЯГАТ НА ЗАПАД ??? ТОГАВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ЩЕ ГЛАДУВАТЕ !!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ето я кметицатеа сапунисва цицата

17

Анонимен

преди 7 месеца

МАКАК ТАКАБЕ? Нали махнаха машините за да са честни изборите?

fallback